Even voorstellen

 

Edelimmo bestaat uit twee (BIV) erkende topmakelaars, elk met méér dan 20 jaar ervaring, en hun professioneel erkend opgeleid team.

 

Edelimmo is uw professionele vastgoed specialist voor aankoop, verkoop en verhuur van bestaand vastgoed en nieuwbouwprojecten.

 

Met twee op toplocaties gelegen kantoren, te Sint-Niklaas en Lokeren, zijn we actief in de regio groot waasland tot Gent.

 

Edelimmo biedt u de professionaliteit en de persoonlijke opvolging die nodig zijn om u een optimaal resultaat te bezorgen.

 

Edelimmo begeleidt u dan ook met het volle enthousiasme en deskundigheid vanaf de eerste kennismaking tot bij de notaris van uw keuze.

 

  

Eerlijk, in Vertrouwen en met de Glimlach.

   

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

COVID-19

 

Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector

https://www.flexmail.eu/dyn/tpl_attributes/user_documents/user_30565_documents/CIBflits/Sectorprotocol_NL--3-11022021.pdf

Informatievideo voorzorgsmaatregelen

https://www.youtube.com/watch?v=uDcRXZi29d4

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

 

Wat zoekt u? Klant opinie