te Elche (03203) (3203) (Spanje)

€ 1

Omschrijving
Arenales Playa 9 is gelegen in Arenales del Sol, net ten zuiden van Alicante. Deze fase bestaat uit 126 appartementen dewelke verspreid liggen over 4 gebouwen. Er zijn appartementen met 2 slaapkamers en 1 of 2 badkamers en met 3 slaapkamers en 2 badkamers. De gebouwen zijn 6 verdiepingen hoog. U kan genieten van 2 zwembaden, 2 verwarmde jacuzzirsquo;s en de kinderen kunnen ravotten in de speeltuin. Alle appartementen hebben zicht op de zwembaden en de mooie gemeenschappelijke tuin, dewelke een oppervlakte heeft van ca 3 300 msup2;. Er zijn zowel ondergrondse als bovengrondse autostaanplaatsen en fietsenbergingen. De verbindingen vanuit Arenales Playa 9 is gelegen in Arenales del Sol, net ten zuiden van Alicante. Deze fase bestaat uit 126 appartementen dewelke verspreid liggen over 4 gebouwen. Er zijn appartementen met 2 slaapkamers en 1 of 2 badkamers en met 3 slaapkamers en 2 badkamers. De gebouwen zijn 6 verdiepingen hoog. U kan genieten van 2 zwembaden, 2 verwarmde jacuzzirsquo;s en de kinderen kunnen ravotten in de speeltuin. Alle appartementen hebben zicht op de zwembaden en de mooie gemeenschappelijke tuin, dewelke een oppervlakte heeft van ca 3 300 msup2;. Er zijn zowel ondergrondse als bovengrondse autostaanplaatsen en fietsenbergingen. De verbindingen vanuit Arenales Playa 9 zijn optimaal : 10 km naar Alicante, 18 km naar Elche, 8 km naar Santa Pola en slechts 4 km naar de luchthaven van Alicante. Op slechts enkele minuten wandelen ligt het beschermd natuurpark Clot de Galvany en de gezellige en mooie wandelboulevard van Arenales del Sol is ook nabij. In de onmiddellijke omgeving vindt u talrijke winkels, restaurants, banken, cafeetjes, supermarkt,hellip; . alsook het shoppingcenter Gran Alacant.

Prijzen:
appartement met 2 slpks en 1 badkamer vanaf euro;165.000,- (Excl. aankoopkosten en onder voorbehoud van beschikbaarheid).
appartement met 2 slpks en 2 badkamers vanaf euro;192.000,- (Excl. aankoopkosten en onder voorbehoud van beschikbaarheid).
Meer info via info@edelimmo.be of op het nummer 03/500.05.40
Financiële Info
Energie certificaat
EPC
:
In aanvraag


Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
In aanvraag
Bouwvergunning verkregen
:
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
:
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
:
In aanvraag
Bestemming
:
In aanvraag
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Type dak
:
Niet meegedeeld
Keuken
:
Niet meegedeeld
Beglazing
:
Enkel
Lasten
Algemeen
Prijs
:
€ 1
Adres
:
3203 Elche (03203) (Spanje)
Wat zoekt u? Klant opinie