te Estepona (29680) (Spanje)

€ 1

Omschrijving
Los Miradores del Sol omvat 49 appartementen met 2 of 3 slaapkamers, dewelke verdeeld zijn over 4 gebouwen van telkens 2 verdiepingen. Er worden 2 zwembaden voorzien ( waarvan 1 kinderbad ) en 2 verwarmde jacuzzirsquo;s in een prachtig aangelegde tuin van ca 1 600 msup2;. De gebouwen zijn ingepland zodat u vanop elk terras optimaal kan genieten van het zicht naar het zwembad. Deze terrassen zijn afgewerkt met glazen panelen. De appartementen op het gelijkvloers hebben een zeer ruim terras ( van 26 tot 36 msup2; ) en een tuin ( van 23 to 130 msup2;) van waaruit u rechtstreeks via een poortje naar de gemeenschappelijke tuin kan. In de ondergrondse verdieping zijn er autostaanplaatsen en bergingen voorzien. Los Miradores del Sol is gelegen tussen Puerto Banus ( +9 km ) en Estepona ( +- 13 km) in de directe omgeving van de zeer gerenomeerde golfbaan lsquo; Los Flamingosrsquo;. Op wandelafstand is een supermarkt, restaurants, sportfaciliteitenhellip; beschikbaar. Voor de liefhebbers van shoppen of cultuur is er aanbod in overvloed; denk maar aal Puerto Banus, Marbella, Malaga maar ook Gibraltar, Sevilla of Granada zijn niet zo ver af.

Prijzen:
Appartement met 2 slpks en 2 badkamers vanaf euro;275.000,- (Excl. aankoopkosten en onder voorbehoud van beschikbaarheid).
Appartement met 3 slpks en 2 badkamers vanaf euro;335.000,- (Excl. aankoopkosten en onder voorbehoud van beschikbaarheid).
Meer informatie via info@edelimmo.be of via het nummer 03/500.05.40.
Financiële Info
Energie certificaat
EPC
:
In aanvraag


Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
In aanvraag
Bouwvergunning verkregen
:
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
:
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
:
In aanvraag
Bestemming
:
In aanvraag
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Type dak
:
Niet meegedeeld
Keuken
:
Niet meegedeeld
Lasten
Algemeen
Prijs
:
€ 1
Adres
:
29680 Estepona (Spanje)
Wat zoekt u? Klant opinie